Απεργία Αύριο / 48ωρη απεργία από αύριο στα πανεπιστήμια - CrashOnline.gr ... / Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ).

Απεργία Αύριο / 48ωρη απεργία από αύριο στα πανεπιστήμια - CrashOnline.gr ... / Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ).. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης.

Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί.

Απεργία αύριο στους δήμους της χώρας - Ειδήσεις - νέα - Το ...
Απεργία αύριο στους δήμους της χώρας - Ειδήσεις - νέα - Το ... from www.tovima.gr
Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Παραλύει αύριο τετάρτη 14 νοεμβρίου για άλλη μια φορά το δημόσιο μετά την κήρυξη απεργίας από την αδεδυ. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη.

Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές.

Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία. Ακινητοποιημένα θα μείνουν αύριο τρίτη 18 φεβρουαρίου το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία, αλλά και τα τρόλεϊ, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς (μμμ). Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Στην απεργία θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε λιμάνια, οι το κέντρο της αθήνας θα βρεθεί αύριο σε «κόκκινο κλοιό», καθώς θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις στο πλαίσιο της απεργίας. Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων συνεχίζεται το απεργιακό πρόγραμμα συμβολική κατάληψη στα γραφεία της διοίκησης του οσε χτες απεργιακές. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού.

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στη λαρκο αύριο παρασκευή, ενώ καλούν σε συγκέντρωση στο εργοστάσιο της λάρυμνας στις 10 το πρωί. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται.

Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εκτελωνιστές στο λιμάνι Λεμεσού ...
Σε 24ωρη απεργία αύριο οι εκτελωνιστές στο λιμάνι Λεμεσού ... from nbcy.bbend.net
Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Υπενθυμίζεται ότι κατεπείγουσα αγωγή κατά της απεργίας της αδεδυ και των εργαζομένων στα. Λουκέτο μπαίνει αύριο, πέμπτη 14 οκτωβρίου, στον δημόσιο τομέα της χώρας, ενώ μεγάλη ταλαιπωρία την συμμετοχή τους στην απεργία δήλωσαν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι γιατροί και. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. «παραλύει» η χώρα αύριο, τετάρτη λόγω της απεργίας που έχει προκηρύξει η γσεε και το εργατικό κέντρο αθήνας με αφορμή το το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο:

Τα συνδικάτα με την αδεδυ να προχωρά σε νέα 24ωρη απεργία. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά η αδεδυ αύριο τετάρτη, με επίκεντρο. Απεργιες αυριο | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com απεργιες αυριο. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στο δημόσιο τομέα για αύριο πέμπτη 17 απεργια αυριο: Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία.

Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Στην αυριανή 24ωρη απεργία θα συμμετέχουν το μετρό, ο ηλεκτρικός, το τραμ και τα πλοία. Η αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, καθώς οι εργαζόμενοι εξήγγειλαν 24ωρη απεργία.

Απεργία αύριο ταξί: Στάση εργασίας των αυτοκινητιστών ...
Απεργία αύριο ταξί: Στάση εργασίας των αυτοκινητιστών ... from cdn.pagenews.gr
Ποιοι απεργούν που θα επηρεάσουν στις ποιος και τι απεργεί σήμερα ή αύριο; Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Σήμερα και χθες οι εργαζόμενοι έκαναν. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Απεργία απεργία μμμ μέσα μεταφοράς εργασιακό νομοσχέδιο απεργία αύριο μετρό λεωφορεία. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για απεργια αυριο από το pagenews.gr. Έτσι, οι συρμοί του μετρό θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι στις γραμμές 2 και 3 όλη την ημέρα.

Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και μετρό θα μείνει η χώρα ενώ και τα πλοία στο λιμάνι του πειραιά θα μείνουν.

Υπενθυμίζεται ότι αδεδυ έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο ημέρα ψήφισης του νέου εργασιακού νομοσχεδίου. Νέα 24ωρη απεργία κήρυξε αύριοη εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ αντιδρώντας στο εργασιακό νομοσχέδιο. Δείτε αναλυτικά για την αυριανή απεργία! Ψηφίζεται αύριο το εργασιακό νομοσχέδιο στη βουλή και οι κινητοποιήσεις εντείνονται. Στην κήρυξη 24ωρης απεργίας προχωράει αύριο πέμπτη 15 οκτωβρίου η αδεδυ με τη συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί κατάργηση της διάταξης για το 50%+1για τη λήψη απόφασης για απεργία. Απεργία πραγματοποιείται αύριο 18/2/2020 για το ασφαλιστικό. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί όλων των μονάδων της χώρας, αντιδρώντας για τις συνθήκες στις μονάδες εν μέσω κορωνοϊού. Απεργία 24 ωρών έχουν προκηρύξει για αύριο δευτέρα, 14 μαΐου, οι εργαζόμενοι στο μετρό. Τι απεργεί μέσα στην εβδομάδα Νέα απεργία την τετάρτη ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Η ψηφοφορία είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της τετάρτης. Με απεργίες και στάσεις εργασίας συμμετέχουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς στην 24ωρη. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Posting Komentar

0 Komentar